Tűzvédelem, munkavédelem, környezetvédelem.

Tűzvédelmi szolgáltatás, tűzoltó készülékek értékesítése, tűzoltó készülék javítás, felülvizsgálat

www.fuzesfire.hu. H- 5525 FÜZES-FIRE Kft. - 5525 Füzesgyarmat Somogyi B. út 2.

mobil:

+36/30-349 0197 Szabó Károlyné
+36/30-349-0198  Mező László
+36/30-349-0199  Patai Gyula
+36/30-349-0201  Szabó Károly

Tel./ fax: +36/66-491-126 .

Email: fuzesfire@fuzestv.hu

 


Vállalkozás rövid bemutatása 

Cégünk 1996 május 9-én alakult 3 fő részvételével, akik a 1980as évek közepétől rendelkeznek szakmai gyakorlattal.

A tulajdonosi viszon rövidesen 4 főre bővült, 2 alkalmazott foglakoztatása vált szükségessé, valamint szerződésben állunk külső ellenőrökkel, segítve és ellenőrizve munkájukat. Jelenleg cégünknek 3 tulajdonosa van. Időközben tagfelvételünket kértük a Tűzvédelmi szolgáltatók és Vállakozók Szövetségébe, melynek jelenleg is tagja vagyunk. Évente 4 alkalommal szakmai rndezvényeket szervez, mely szakmai képzést is jelent. Kezdeti ügyfeleink száma folyamatosan gyarapodott, ehhez elengedhetetlenül szükséges volt a megfelelő színvonal biztosítása, melyet a nyereségek visszaforgatásával oldottunk meg, és a jelenlegi telephely is a cég tulajdonába került.

A fejlesztés nem csak a műszaki fejlődésünkben, hanem a műhely korszerűsétésén is tükröződik. A beruházás során olyan gépek, berendezések vásárlására került sor, melyek megfelelnek a hatályos magyar és nemzetközi szabvány követelményeknek. 2004-ben kezdtük el a telephelyen lévő lakóház átminősítését irodává, valamint ennek teljes felújítását. 

Fontos változás történt a cég életében. 2004 június 24-én működési formánk megváltozott. BT-ből KFT-vé alakultunk. Minőségirányítási rendszerünket 2005. november 30-án vezettük be és azóta is folyamatosan működtetjük. Tevékenységünk során több mint 300 üzleti partnert szolgálunk ki, ezen üzleti partnereink között jelentős számú nagy céggel állunk kapcsolatban. Legfőbb céllunk partnereink igényeinek kielégítése, továbbá lehetőségekhez mérten üzleti partnereink számának növelése.

Fő tevékenységek:

  • Tűzoltó készülékek ellenőrzése és javítása
  • Tűzi vízforrások ellenőrzése és javítása
  • Tűzvédelmi eszközök kereskedelme

A munka javítása és a vevői égényeknek való megfelelés biztosítása  érdekében a vállalat vezetése 2005-ben bevezette az MSZ EN ISO 9001:2001 szaványnak megfelelő minőségirányítási rendszert, és elkötelezte magát a fenntartásrára és a foplyamatos felylesztése iránt. 2010-ben rendszerünket aktualizáltuk az MSZ EN ISO 9001:2009 követelményei szerint, majd 2018. február 1-tőláttértünk az MSZ EN ISO 9001:2015 szabványra.

 


Minőségpolitika

A FÜZES-FIRE KFT a sikeres működése érdekében arra törekszik, hogy termékeivel, szolgáltatásaival elérje a vevőinek teljes megelégedését, biztosítsa megrendelőinek a jogszabályi megfelelést a tűzvédelem, munkavédelem, környezetvédelem területén. Ehhez elengedhetetlen, hogy a termékeink, szolgátatásaink minősége folyamatosan feleljen meg a vevő által meghatározott és elvárt igényeknek, illetve a vonatkozó speciális jogszabályi követelményeknek, hatósági elvárásoknak.

A FÜZES-FIRE KFT. a beszállítókkal és a vevőkkel hosszú távú kapcsolatokra törekszik. Magas műszaki színvonalú és megbízható termékeket forgalmazunk, amelyek lehetővé teszik a növekvő vevői igények kielégítését és a vevőkör bővítését. A vevői igények legmagasabb szintű kielégítése érdekében, dokumentált minőségirányítási rendszerünket az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány előírásai szerint építettük ki, működtetjük és folyamatosan fejlesztük. Termékeink és szolgáltatásaink versenyképességét a lehető leg alacsonyabb költségráfordítással valósítjuk meg. A minőségirányítási rendszerünk kiterjed a beszállítóink képességének vizsgálatára és minősítésére is. A beszállítókkal kialakított együttműködéssel is elősegítjük termékeink megbízható és egyenletes minőségét, ezzel párhuzamosan az álltalunk nyújtott szolgáltatások minőségének megfelelőségét. 
A társaság vezetése és minden munkatársa felelős a minőségért, ismeri és érti minőség politikai célkitűzéseit. Rendszeres képzéssel és továbbképzéssel biztosítjuk munkatársaink alklmasságát, hogy mind ügyfeleink kiszolgálásában, mind a minőség javításban aktívan, kezdeményezően és eredményesen vehessenek részt.

Cégünk Termékfelelősségi biztosítással rendelkezik.